پخش مستقیم بنتونیت دام و طیور

اصطلاح بنتونیت برای اولین بار توسط دانشمندی به نام نایت، به توجه به خاک رسی که از شیل های آمریکا استخراج گردید اطلاق می شود. ایرانیان از قدیم بنتونیت دام و طیور به عنوان خاک رنگبر، گل سرشور، رس صابونی می شناختند. و همچنین در زمان های بسیار دور از آن در برخی بیماری هایی نظیر بیماری گوارشی و زخم ها استفاده می کردند. بنتونیت ها دارای انواع مختلفی هستند که هر کدام با توجه به نوع آن کاربرد های فراوانی دارند.

پخش مستقیم بنتونیت دام و طیور

اطلاعاتی مختصر در مورد بنتونیت اکتیو

اطلاعاتی مختصر در مورد بنتونیت اکتیو بنتونیت ها دارای انواع مختلفی از جمله بنتونیت سدیم با تورم زیاد، بنتونیت کلسیم با تورم کم، بنتونیت متوسط با تورم متوسط می باشد. در سالهای گذشته از بنتونیت ها در کارخانجات از آن استفاده می شده است امّا امروزه با توجه به آزمایش هایی که صورت گرفته شده است از بنتونیت برای خوراک دام و طیور و آبزیان استفاده می شود. که مراکز پخش بسیاری هستند که در انواع بنتونیت دام و طیور فعالیت دارند بنتونیت اکتیو نوعی خاک رس دانه ریز است که هشتاد و پنج درصد آن را رس تشکیل داده است.بنتونیت اکتیو از دسته رس ها و یا شبه رس ها می باشد. بنتونیت اکتیو به دو دسته بنتونیت کلسیم دار و بنتونیت سدیم دار تقسیم می شود که هر کدام از آن ها کاربرد های متفاوتی دارند. از جمله کاربرد بنتونیت کلسیم دار می توان در ریخته گری، به عنوان جذب کننده روغن؛ فیلتراسیون، و تهیه خوراک دام اشاره کرد.

بنتونیت سدیم قابلیت جذب آب بالایی دارد و از آن در حفاری و چاه و ساختمان سازی و همچنین حفر کانال های افقی و عمودی و تهیه برخی از ملات ها و بلوک ها استفاده می کنند. مراکز فروش زیادی در شهرهای مختلف هستند که بنتونیت اکتیو را عرضه می کنند.

از دیگر موارد استفاده از بنتونیت اکتیو در سموم گیاهی و حیوانی، صنایع کاغذ سازی، و به عنوان ماده شفاف کننده در مایعاتی همچون آبمیوه ها، و استفاده در سدها و خیلی از موارد دیگر می توان اشاره کرد که کاربرد هایی بسیار مفیدی دارند.

در مجموع بنتونیت خاک رس چه به صورت کلسیمی و چه به صورت سدیمی یک ماده معدنی پر مصرف است که در صنایع گوناگون با استاندارهای مختلف و کیفیت خوبی استفاده می کنند.

آشنایی با بنتونیت جذب بالا

بنتونیت با جذب بالا باعث می شود که آب زیادی را در خود جذب کند. بنتونیت سدیم دار این قابلیت را دارد و باعث می شود آب زیادی را در خود جذب کند و هنگام جذب آب حالت ژله ای به خود دست می دهد و چسبندگی آن بالا می رود و همین ویژگی آن باعث می شود که از آن در سیالات حفاری استفاده کنند. از دیگر مزایای بنتونیت جذب بالا استفاده از آن جهت بستر حیوانات می باشد. در بسترهای پوشالی یا بسترهایی که از تراشه چوب ساخته شده اند پس از مدتی در اثر رطوبت زیاد خیس و گاهی به صورت لجن می شود و محیط مناسبی برای استراحت حیوانات نمی باشد و همچنین با رشد باکتری ها و انگل ها و بوی بد نامطبوع باعث فشار به سیستم تنفسی حیوانات می شود و ایجاد بیماری هایی می شود. بنتونیت جذب بالا و کاهش رطوبت از بروز بیماری های انگلی و قارچی و تنفسی جلوگیری می کند. و مانع وارد کردن خسارت می شود.

بنتونیت های کلسیم هم جذب آب بالایی دارند امّا مانند نوع سدیم دار نمی باشند. به همین علت از آن در تولید کاشی و سرامیک و خوراک دام و تولید مواد شوینده استفاده می شود. شهرها و مراکز مختلفی در اکثر نقاط کشور هستند که بنتونیت با جذب بالا را به فروش می رسانند. که این بنتونیت ها به صورت دانه ریز یا درشت موجود می باشند.

مشخصات مهم بنتونیت مرغداری

مشخصات مهم بنتونیت مرغداری با توجه به اینکه بنتونیت خاصیت جاذب بودن رطوبت و آب را دارا می باشد همین امر باعث می شود که از آن در مرغداری ها استفاده کنند. بنتونیت مرغداری بستر خوبی برای دام و طیور است. غلظت گاز آمونیاک را کم می کند و از بیماری های تنفسی جلوگیری می کند و همچنین از زخم در پا و سینه مرغ و دیگر پرندگان جلوگیری می کند. با توجه به این مزایا گزینه خوبی است که بتوانید از آن برای بستر دام و طیور استفاده کنید.

مصرف بنتونیت سدیم در جیره جوجه های گوشتی باعث بهبود افزایش وزن و کاهش عبور سرعت غذا در دستگاه گوارش می شود. همچنین استفاده از این نوع در طیور تخم گذار سبب افزایش تخم گذاری، کیفیت پوسته، و اندازه تخم مرغ می شود. در مزارع و مرغداری های بزرگ حجم زیادی از مدفوع و فضولات تولید می شوند و باعث انتشار عوامل بیماریزا، آلودگی هوا، و بوی نامطبوع می شود. یکی از این گازهای مضر که باعث آلودگی می شود گاز آمونیاک است .بنتونیت سبب جذب آمونیاک و حذف اثرات آن می شود این یک دلیل مهم است که از آن در تصفیه فاضلاب گاوداری استفاده می کنند.

علاوه بر این مزایایی که گفته شده بنتونیت مرغداری بسیار مقرون به صرفه و اقتصادی است. و می توانید از آن هم به عنوان بستر و هم به عنوان خوراک دام و طیور استفاده کرد. استفاده از بنتونیت برای دام باعث افزایش شیر دام، چربی شیر دام،مواد جامد شیر دام و همچنین برای طیور تخم گذار باعث افزایش تخم گذاری می شود. از جمله ویژگی های بنتونیت می توان به این موارد اشاره کرد،که یک ماده حجم دهنده، سبب هضم و جذب بهتر غذا می شود.

5 ویژگی قابل توجه بنتونیت میکرونیزه

بنتونیت دارای ویژگی های خاصی از نظر ساختاری هستند و به دلیل خواصی نظیر نرم بودن، تورم پذیری،مخلوط شدن با آب، خمیری شدن و چسبندگی و چسبانندگی و پلاستیک بودن در مصارف مختلفی کاربرد دارد. که از جمله می توان از آن در صنعت کشاورزی، صنعت حفاری، تولید گوگرد،صنعت ریخته گری، و خوراک دام و طیور، تهیه کاشی و سرامیک، صابون سازی و ده ها موارد دیگر استفاده کرد.

بنتونیت میکرونیزه پودری است و دارای دانه های بسیار ریز می باشند اندازه های این بنتونیت در حد میکرون و میکرومتر می باشد. این بنتونیت میکرونیزه کوچکترین نوع بنتونیت می باشد که در بازار وجود دارد. بنتونیت ها از نظر دانه به شکل های مختلفی تقسیم می شوند. که عبارتند از بنتونیت کلوخه، بادامی، بنتونیت خاک گربه، خشخاشی، شکری، پودری و بنتونیت میکرونیزه.

پودر بنتونیت میکرونیزه یکی از دانه بندی هایی است که برای کاربردهای مختلف وارد بازار می شوند. برای تهیه این محصول ابتدا باید کلوخه بنتونیت از معدن وارد کارخانه شود. سپس این کلوخه ها به وسیله آسیاب کوبیده شوند. سپس با توجه به کاربرد آن به اندازه مختلفی عرضه می گردد. هر چه اندازه این ذرات کوچکتر باشد باعث تماس بیشتر با سطح محیط می شود. و تماس بیشتر باعث افزایش رطوبت نیز می گردد.

از بنتونیت میکرونیزه در صنعت دامپروری و خوراک دام و خیلی از موارد دیگر می توان استفاده کرد. یکی از ویژگی های که می توان اشاره کرد میزان ریزی دانه بندی آن می باشد. و دیگر ویژگی های آن کیفیت دانه ، کلسیم و سدیم دار بودن آن، ابعاد دانه آن، ظرافت دانه، اشاره کرد. خرید بنتونیت هم به صورت عمده و هم به صورت خرده امکان پذیر است. که هنگام خرید پودر بنتونیت به صورت عمده هزینه حمل برای حجم بالاتری از محصول محاسبه می شود و در نتیجه قیمت نهایی آن کاهش می یاید. و همین مزیت باعث می شود که شما خریدار محترم به صورت عمده خریداری کنید.

باکیفیت‌ترین انواع بنتونیت فرآوری شده کدامند؟

باکیفیت‌ترین انواع بنتونیت فرآوری شده کدامند؟ بنتونیت های استخراج شده از معادن از لحاظ کیفیت و ترکیب متفاوت بوده اند. و استفاده از آن در تغذیه دام و طیور روز به روز رو به گسترش است.

بنتونیت فرآوری شده توانایی زیادی در دفع سموم به ویژه سم آفلاتوکسین دارد. آفلاتوکسین قدرت جذب را در دستگاه گوارش حیوان کاهش می دهد و تأثیر منفی بر روی کبد حیوان می گذارد. و همچنین تاثیراتی بر رشد و نمو حیوان دارد.

بنتونیت ها دارای دو نوع کلسیمی و سدیمی می باشند. با توجه به نوع عملیاتی که برای تهیه بنتونیت فرآوری شده انجام میگیرد. قیمت آن نیز مشخص می شود. ولی در حالت کلی بنتونیت فراوری شده نسبت به نوع معمولی و خام از قیمت بالایی برخور دار است.

استفاده از این نوع بنتونیت در مرغداری ها باعث استحکام و کیفیت پوسته تخم مرغ، و ثبات بیشتر رنگ زرده تخم مرغ انبارداری شده، می شود. و یک نوع خوراکی است که زیاد در مرغداری های بزرگ استفاده می شود. بنتونیت فراوری شده در زمین های کشاورزی سبب افزایش تولید محصول می شود و سود زیادی را به همراه دارد. به دلیل جذب فوق العاده آب در مناطق خشک و کم آب گزینه خوبی به حساب می آید و همچنین باعث صرفه جویی در مصرف آب می شود. بنتونیت های فراوری شده در کارخانجات خوراک دام، طیور، و آبزیان عناصر سنگین را جذب می کند و از تأثیر نامطلوب آن ها بر روی پرنده جلوگیری می کند.

3 مورد از مزایای بنتونیت کلسیمی

بنتونیت کلسیم دار یک کانی معدنی و در دسته سنگ های آتشفشانی است که ماده غالب آن کلسیم می باشد. ویژگی های مهم بنتونیت کلسیمی قدرت بالایی در جذب یون های موجود در محلول هایی مثل روغن ها و چربی ها دارد. همین ویژگی ها باعث می شود که به صورت چشمگیری از آن در تولید مواد شوینده صنعتی و غیر صنعتی استفاده کنند. از دیگر مزایای بنتونیت کلسیمی می توان به قدرت جذب آب بالای آن اشاره کرد. و از دیگر مزیتی که فوق العاده مهم است این است که این بنتونیت را می توان به بنتونیت سدیمی تبدیل کرد.

بنتونیت کلسیمی کاربرد های زیادی دارد که می توان از آن در صنایع ساختمانی، خوراک دام و طیور، تولید مواد شوینده و پاک کننده، مصرف صنایع ریخته گری، تولید کاشی و سرامیک، ایجاد بستر نگهداری حیوانات، و موارد دیگر استفاده کرد. این نوع بنتونیت توان بالایی در جذب مواد سمی دارد و همین امر باعث می شود که یک ماسک مناسب برای پوست باشد.

در خوراک دام به منظور سم زدایی و تامین کلسیم و مواد معدنی گله استفاده می شود. در صنایع تولیدی به عنوان ماده پاک کننده و شوینده کاربرد دارد.

خرید و فروش انواع بنتونیت در مراکز های مختلفی وجود دارند. و انواع و مختلف آن در مراکز به صورت عمده و خرده موجود می باشد. شما خریداران محترم می توانید با استفاده از نیاز کاری خود آن را تهیه نمایید. بنتونیت ها در ر سطح کشور شرکت های زیادی وجود دارند که آن را تولید می کنند و در دسته بندی های مختلف آن را به داخل یا خارج کشور مانند کشور های همسایه صادر و آن را در اختیار صنعت گران و صادر کنندگان قرار می دهند.

قیمت کلی بنتونیت دام و طیور

قیمت کلی بنتونیت دام و طیور خوشبختانه انسان ها توانسته اند با استفاده از مواد معدنی در میزان تولید محصولات دامی پیشرفت کنند. دام و طیور و محصولات مربوط به آن می تواند خیلی از نیازهای انسان را برطرف کند. نقش بنتونیت در دام بسیار گسترده و وسیع است و از مزایای خوبی برخور دار است. استفاده از بنتونیت در غذای دام می تواند با میکروب های موجود در غذای دام و طیور،و بیماریهای دستگاه گوارش حیوانات مبارزه کند. و همچنین با دارا بودن کلسیم موجود در آن باعث افزایش وزن دام و رشد بهتر دام می شود. علاوه بر تامین مواد معدنی مورد نیاز حیوانات می تواند نقش مهمی در جلوگیری از جذب سموم خطرناک در بدن حیوانات کند. که این سموم بسیار خطرناک و در از افزایش وزن حیوان جلوگیری می کند. و بر کیفیت شیر دام مشکل ایجاد می کند.

از نظر موقعیت جغرافیایی بزرگترین بازار جهان با سهم سی درصدی منطقه آسیا می باشد که کشور چین از بزرگترین بازار بنتونیت است. کشور ما در مناطق محدودی دارای معادن بنتونیت می باشد. مصارف اساسی از بنتونیت در ایران بیشتر مربوط به قالب ریخته گری، صنایع پتروشیمی، و حفاری چاه نفت، ساختمان سازی و جاده سازی می باشد. بازار بنتونیت در ایران با گسترش چشم گیری همراه بوده است و امروزه صادرات بنتونیت به کشور عراق برای مصرف در حفاری چاه های نفت و گاز رو به افزایش می باشد.

قیمت بنتونیت بسیار متغییر می باشد و چون بنتونیت انواع زیادی دارد هر کدام وابسته به نوع عملیاتی که روی آن صورت می گیرد قیمتشان متفاوت می باشد. و در همه مراکز نقاط کشور هم به صورت خرده و هم به صورت عمده به فروش می رسد. از جمله شهرهایی که می توان نام برد که در بیشترین مراکز عرضه بنتونیت فعالیت دارند شهرهایی مانند کرمان، هرمزگان، خراسان رضوی ، لرستان و شهر مرکزی، اصفهان و قم نام برد. شهرهایی دیگری هم هستند که کمترین فعالیت را در عرصه بنتونیت دارند.